Înapoi la Echipă

 

Ana Bănuță 

Ana Bănuță 

"În anul 2000 deveneam elevă a cercului de balet Arabesque din cadrul Palatului Național al Copiilor. Activitatea din cadrul cercului, sub îndrumarea maestrului de balet Anca Mihaela Roman, avea să mă formeze ca persoană și ca dansator în același timp.
Am continuat această activitate, în paralel cu alte activități artistice, până la vârsta de 18 ani, când am devenit asistenta doamnei Anca Roman, în aceeași instituție, Palatul Național al Copiilor
Pasiunea pentru dans pe care dânsa mi-a insuflat-o încă de la cele mai fragede vârste, dar și sfaturile călduroase m-au determinat să urmez studii coregrafice la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București. Având un model deosebit al profesorului de dans, la programul de master am ales pedagogie coregrafică, tot în cadrul aceleiași universități. 
Astăzi sunt absolventă a masterului de Coregrafie și performanță în dans din cadrul UNATC și profesor de coregrafie la Palatul Național al Copiilor, urmând frumoasa activitate începută de doamna Anca Roman, dar și asistenta dânsei pentru activitatea Ansamblului de Balet Arabesque
Sunt dansatoare (performer) în cadrul proiectelor independente ale colegilor de facultate și îmi doresc realizarea unor activități deosebite în domeniul artistic."

Date

05 Octombrie 2022

Tags

Echipa

Contact

Tel: 0722 772 281
e-mail: cursuri@cursuriatestari.ro

Date firmă

ACT PROFESSIONAL ACADEMY SRL
CUI: 46551040 J40/14558/2022
Cont: RO79 BTRLRONCRT06 5967 3701

Autorizație instructor dans