Act Professional Academy

Act Professional Academy reunește profesioniști din domeniul educației, artelor spectacolului, performanței sportive și al managementului talentelor.

De ce ACT?

Pentru că te provoacă să acționezi, să execuți un act artistic sau să obții un document, un certificat, o diplomă care reflectă o calificare, o specializare.

De ce Professional?

Pentru că suntem o echipă de profesioniști care lucrăm pentru profesioniștii actuali sau în devenire, fie că vorbim despre formare profesională, despre managementul carierei sau al propriei afaceri.

De ce Academy?

Pentru că dorim să întărim atașamentul nostru la valorile educației și formării profesionale pe tot parcursul vieții. Astfel, ne racordăm activitatea academică la exigențele și rigorile legislației educației, formării profesionale a adulților, specificului artelor spectacolului și sportului de performanță sau de amatori, conform principiilor europene.

Obiectiv general

Obiectiv general

Act Professional Academy își propune să aplice cele mai eficiente, dinamice și moderne metode de educație pe tot parcursul vieții, prin oferta de programe de formare profesională, mentoring și de consiliere a performerilor din domeniile care solicită o condiție fizică și psihologică de excepție.

Obiective specifice

Obiective specifice

Organizăm: cursuri de inițiere, specializare, perfecționare, calificare profesională pentru specialiști din domeniul artelor spectacolului și al sportului, workshopuri, spectacole, competiții, conferințe.

Într-o lume în care totul se face pe repede înainte și fiecare dintre noi vrem ieftin și mult, tentațiile „moca” sunt la un click distanță și formulele „copy-paste” se regăsesc la tot pasul ...

Echipa Act Professional Academy vine cu o ofertă diferită: echilibru și armonie în abordare, educație în format digital-fizic, practică și mentorat, totul la un preț corect, nici prea mare nici prea mic, conform resurselor alocate, obiectivelor asumate și cu respectarea legislației în vigoare.

Viziune

Act Professional Academy pornește de la principiul armoniei dintre trup, minte și suflet, realizată prin ceea ce numim „cultul corpului”, educarea frumuseții exterioare ca oglindă a frumuseții interioare, modelarea ființei umane în contextul unei societăți moderne cu exigențe din ce în ce mai ridicate, adresate în egală măsură, atât copiilor cât și familiilor lor, cadrelor didactice și specialiștilor.

Cultul corpului nu este o formă facilă de conformare la o modă, ci reprezintă dirijarea științifică a pregătirii corporale prin mijloace artistice, îmbinarea dansului cu gimnastica, dezvoltarea expresivității motrice prin echilibrarea fizică, mentală și emoțională.

Viziunea noastră creează premisele unei vieți personale, profesionale și comunitare armonioase, în care ființa umană și grupul să se completeze, să conlucreze și să se pună deopotrivă în valoare.

Pregătirea, fixarea unor obiective de performanță, competiția, premierea, relaxarea-odihna și din nou pregătirea, este ciclul performerilor pentru care specialiștii caută rețete ale succesului prin adaptarea studiului individual, mentoring personalizat, cursuri, workshopuri, conferințe și competiții diverse.

Trăirea competiției dobândește valoarea actului dramatic, actului artistic prezentat pe o scenă de spectacol, sau a actului sportiv din arena sportivă. Performerul se identifică astfel cu rolul său și culege roadele succesului sau doar ale experienței de participare, motivat să continue pregătirea, pentru recunoașterea sa în breaslă și afirmarea performanțelor pe tot mai multe scene.

Experiențele școlare, artistice și sportive sunt păstrate în cutia de valori a fiecăruia dintre noi, ne dirijează pașii și ne modeleză personalitatea, în viața noastră de adulți empatici, pasionați, iubitori de frumos, inteligenți și creativi, cu impact asupra carierei profesionale și a vieții personale.

Contact

Tel: 0722 772 281
e-mail: cursuri@cursuriatestari.ro

Date firmă

ACT PROFESSIONAL ACADEMY SRL
CUI: 46551040 J40/14558/2022
Cont: RO79 BTRLRONCRT06 5967 3701

Autorizație instructor dans