Programul de formare profesională destinat organizatorilor de spectacole, se derulează încă din 2007, formatorii noștrii contribuind la elaborarea standardului ocupaţional în vigoare și actualizarea materialelor și prezentărilor din cadrul cursului  conform reglementărilor și tendințelor legislative interne și internaționale.

Acest curs autorizat de organizator spectacole contribuie la dezvoltarea artelor spectacolului prin formarea și perfecționarea continuă a celor care sunt și a celor care doresc să practice această meserie.

Organizarea de Spectacole este o activitate aflată în continuă dezvoltare, ca urmare a deschiderii create de pătrunderea în spațiul european a României. Prin urmare și programul de formare pe care vi-l propunem dorim  să se ridice la nivelul cerințelor actuale privind managementul proiectelor de organizare a evenimentelor/spectacolelor cultural-artistice, prevederilor legislative, fiscale, și să permită participanților formarea și aplicarea competențelor necesare organizatorului de spectacole profesionist.

În funcție de contextul în care lucrează, organizatorul de spectacole poate organiza diverse tipuri de spectacole: dramatice, lirice, coregrafice (dans, balet), spectacole-concurs, concerte, spectacole aniversare, spectacole tematice, spectacole eveniment, spectacole, emisiuni televizate, spectacole de modă, spectacole de varietăți, spectacole omagiale, spectacole de gală, spectacole de televiziune, spectacole umoristice, spectacole de circ, spectacole de divertisment, festivaluri, spectacole de imagine, spectacole de campanie, spectacole folclorice etc.

Program de formare profesională autorizat de A.N.C. (Autoritatea Națională pentru Calificări) - cod COR 333909.

În condițiile supra-legalizării, certificatele de absolvire/calificare sunt recunoscute în țările membre ale Uniunii Europene, precum și în toate țările cu care România are semnate tratate de recunoaștere a certificatelor și diplomelor.


Perioada desfăşurare curs organizator spectacole 26 noiembrie - 05 decembrie 2018
 

Înscrieri până  pe 10 noiembrie 2018

Durata: 64 ore

Tarif: 1600 lei

Date de contact: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., telefon: 0768 299 635

Citește mai mult:Curs autorizat Organizator de spectacole

Certificatul obţinut este recunoscut pe piaţa muncii din  România, U.E și în toate țările cu care România are semnate tratate de recunoaştere!!!


Cursul de instructor de dans este un curs de specializare, se adresează celor care lucrează în domeniul artelor spectacolului şi doresc să instruiască şi alte persoane. Prin participarea la acest program de formare profesională vă asiguraţi un certificat de specialist validat de ANC (Autoritatea Naţională pentru Calificări) cu recunoaştere naţională, europeană și chiar internațională. 

Pentru persoanele interesate de participarea la cursul instructor de dans, trebuie să știe că acest proiect pune accent pe formarea deprinderilor şi aptitudinilor specifice instruirii dansatorilor, identificarea nivelului de pregătire fizic, abilităților specifice diferitelor grupe de elemente corporale, a gradului de complexitate specific dansurilor parcurse și adaptarea continuă a materialului didactic pregătit la situațiile concrete din sala de antrenament.

Cursul are ca scop pe de-o parte dezvoltarea performanţelor proprii, pentru folosirea dansului ca profesie sau ocupație. De asemenea, absolvenții se pot implica la un nivel profesional în realizare unor coregrafii artistice single sau de grup, în cadrul unor evenimente artistice diverse (concursuri, spectacole, emisiuni pentru televiziune, videoclipuri, etc.).

Instructorul de dans, pentru facilitarea procesului de învăţare, trebuie să fie capabil să explice și să demonstreze pași, combinații, elemente corporale simple și complexe, dovedind la rândul său competenţe de dansator. Instructorul de dans utilizează metode diverse și variate pentru a-și îndeplinii obiectivele și sarcinile propuse. Lecțiile de dans sunt proiecte didactice bine structurate, care precizează numărul de participanți, conținuturi, dozări, intensități, durate, schițe, desene privind coregrafiile de realizat, direcții, planuri, indicații specifice, etc. Acompaniamentul muzical reprezintă capitol foarte important pe care instructorul de dans trebuie să-l acopere la un nivel profesional ridicat, având în vedere specificul ocupației care imbină armonios muzicalitatea motrică cu elementele de agogică și dinamică ale pieselor alese.
 

Perioada desfășurării cursului instructor de dans: iunie 2018

Cursul se va desfășura în București

Înscrieri și solicitări la contactele menționate pe site!

Citește mai mult:Curs autorizat Instructor de Dans